Kumamoto
Blijf op de hoogte en volg Ger
04 April 2016 | Japan, Kumamoto-shi
Daarna nog naar een oude villa die wel Japans was ingericht, veel leuker dan het kasteel.
Vandaag naar de ASO vulkaan. Omdat er een uitbarsting waarschuwing is uitgevaardigd mogen we niet binnen een km van de krater komen. We gaan dus naar een ander deel en lopen daar naar boven zodat we uitzicht hebben op de werkende vulkaan. ALS het helder weer was geweest, maar we liepen volledig in de wolken en zagen soms het pad niet eens. Ook waaide het hard daarboven zodat we hartstikke nat werden.
Maar weer naar beneden en met de bus naar het station. Nog 1,5 uur in de trein voordat we weer bij het hotel waren.
Lekker even in de onsen gezeten. Ik was daarna weer helemaal opgewarmd.
Nu met tonijn en zalm sashimi op de bank en een glaasje sake.
Morgen naar Nagasaki.
04 April 2016 - 14:09
Ilone En Henk:
Eet smakelijk en welterusten voor straks -
05 April 2016 - 00:13
Martin V.d. Lugt:
Hoi Ger & Gonda, jullie maken wederom een prachtige reis! Indrukwekkende plaatsen, bijzondere bezienswaardigheden, prachtige natuur en natuurlijk het overheerlijke Japanse eten :)
Leuke reisverslagen en lees ze graag!
Merken jullie verder nog iets van de Hanami? Schijnt zeer bijzonder en mooi te zijn?
Ps. Leuk dat jullie op Timo zijn verjaardag komen en ben benieuwd naar jullie verdere ervaringen!
Geniet er nog lekker van!
Gr. Martin